0

Η Digit, είναι ένας αξιόπιστος αντιπρόσωπος της softone στην Ελλάδα. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και σύγχρονες λύσεις ERP, CRM, HRM και Business Intelligence, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας της επιχείρησης σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες προμήθειας - λειτουργίας ολοκληρωμένων συστημάτων μηχανοργάνωσης - μηχανογράφησης επιχειρήσεων σε συνεργασία με την softone η οποία είναι απο τους μεγαλύτερους και τούς καλύτερους στην κατασκευή εμπορικού λογισμικού. Λύσεις τις οποίες αναλαμβάνουμε να τις προσαρμόσουμε πλήρως στις ανάγκες του πελάτη και να τις υποστηρίζουμε στο μέλλον.

Προωθούμε τεχνολογίες αιχμής, που βοηθούν απλούς χρήστες και οργανισμούς, να μειώσουν το κόστος λειτουργίας και να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους. Με τη χρήση τεχνολογιών cloud, Web και Mobile καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες μίας σύγχρονης επιχείρησης.

Λειτουργούμε πρώτα σαν σύμβουλοι του πελάτη και κατόπιν σαν προμηθευτές και συντηρητές συστημάτων πληροφορικής.

Βασικός στόχος μας είναι οχι απλώς η προμήθεια του πελάτη με κάποια καλή και οικονομική λύση πληροφορικής αλλά αυτής που έρχεται να συναντήσει ακριβώς τις ανάγκες του καθώς και η συνεχήςυποστήριξη της να εχει τον μέγιστο βαθμό απόδοσης για τον πελάτη στο μέλλον.

Δημοσίευση σχολίων

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.